dc.contributor.author | Jakobsen, Halvdan | |
dc.contributor.author | Rosenfeld, Hans J. | |
dc.date.accessioned | 2019-03-22T11:38:14Z | |
dc.date.available | 2019-03-22T11:38:14Z | |
dc.date.issued | 1972 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2591293 | |
dc.description | Fra Institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 57. Litteraturoversikt. | nb_NO |
dc.description.abstract | Litteraturoversikt over grønnsakenes innholdsstoff, smaks- og luktbegrepet samt faktorer som påvirker grønnsakkvaliteten. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Kvalitetskriterier for grønnsaker | nb_NO |
dc.type | Professional article | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 61 | nb_NO |