Blar i Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) på utgivelsesdato
Viser treff 21-40 av 44
-
Forelesninger om brunost
(Lecture, 1971) -
Avlingens avhengighet av størrelsen på frilandsagurker ved høsting, og prisen på agurkene når disse høstes til ulik størrelse.
(Research report, 1971-04)Flere forsøk viser en klar avlingsøkning når agurkene høstes større. Samtidig skjer det en nedgang i antall agurker. Det skjer således en gradvis forandring både av antall og vekt når agurkene høstes større og større. På ... -
Forelesninger om fremstilling og bruk av kasein
(Lecture, 1972) -
Syrningsteknikk
(Book, 1974) -
Forelesninger om sensorisk kvalitetskontroll
(Lecture, 1974) -
Forelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukter
(Lecture, 1974) -
Meieriteknisk produksjon av fersk surmelksost : en litteraturoversikt
(Professional article, 1975) -
Forelesninger i meieribrukets mikrobiologi
(Lecture, 1976) -
Osten som miljø for mikroorganismene
(Others, 1980) -
Osten som miljø for mikroorganismene
(Non-fiction monograph, 1980) -
Smørteknologi
(Non-fiction monograph, 1981) -
Membranfiltrering i meieriindustrien
(Lecture, 1981) -
Melkens kjemi
(Others, 1983) -
Melkens løping
(Doctoral thesis, 1983) -
Fremstilling av de viktigste ostetyper
(Lecture, 1984)