• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Application of sequential and orthogonalised-partial least squares (SO-PLS) regression to predict sensory properties of Cabernet Sauvignon wines from grape chemical composition

Niimi, Jun; Tomic, Oliver; Næs, Tormod; Jeffery, David; Bastian, Susan E.P.; Boss, Paul K.
Journal article, Peer reviewed
Submitted version
Thumbnail
Åpne
Preprint+Niimi+et+al.pdf (780.6Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2578206
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [3942]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4778]
Originalversjon
Food Chemistry. 2018, 256 195-202.   10.1016/j.foodchem.2018.02.120
Tidsskrift
Food Chemistry

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit