Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKorsæth, Audun
dc.contributor.authorJacobsen, Anne Zimmer
dc.contributor.authorRoer, Anne-Grete
dc.contributor.authorHenriksen, Trond Maukon
dc.contributor.authorSonesson, U.
dc.contributor.authorSkjelvåg, Arne Oddvar
dc.contributor.authorBonesmo, Helge Sverre
dc.contributor.authorStrømman, Anders Hammer
dc.date.accessioned2018-12-12T16:02:34Z
dc.date.available2018-12-12T16:02:34Z
dc.date.created2013-05-31T12:01:56Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationActa agriculturae Scandinavica. Section A, Animal science. 2013, 62 (4), 242-253.nb_NO
dc.identifier.issn0906-4702
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2577493
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleEnvironmental life cycle assessment of cereal and bread production in Norwaynb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber242-253nb_NO
dc.source.volume62nb_NO
dc.source.journalActa agriculturae Scandinavica. Section A, Animal sciencenb_NO
dc.source.issue4nb_NO
dc.identifier.doi10.1080/09064702.2013.783619
dc.identifier.cristin1031798
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 193613nb_NO
cristin.unitcode192,10,2,0
cristin.unitnameInstitutt for plantevitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal