Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorTrøan, Gisken
dc.contributor.authorPihlava, JM
dc.contributor.authorBrandt-Kjelsen, Anicke
dc.contributor.authorSalbu, Brit
dc.contributor.authorPrestløkken, Egil
dc.date.accessioned2018-11-23T13:13:32Z
dc.date.available2018-11-23T13:13:32Z
dc.date.created2018-11-20T19:49:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationAnimal Feed Science and Technology. 2018, 239 66-73.nb_NO
dc.identifier.issn0377-8401
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2574611
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleHeat-treated rapeseed expeller press cake with extremely low glucosinolate content reduce transfer of iodine to cow milknb_NO
dc.title.alternativeHeat-treated rapeseed expeller press cake with extremely low glucosinolate content reduce transfer of iodine to cow milknb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber66-73nb_NO
dc.source.volume239nb_NO
dc.source.journalAnimal Feed Science and Technologynb_NO
dc.identifier.doi10.1016/j.anifeedsci.2018.02.011
dc.identifier.cristin1632877
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 224734nb_NO
dc.relation.projectFondet for forskningsavgift på landbruksprodukter: 224734nb_NO
cristin.unitcode192,10,1,0
cristin.unitcode192,14,1,0
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.unitnameInstitutt for miljøvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal