Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAarak, Kristi Ekrann
dc.contributor.authorKirkhus, Bente
dc.contributor.authorJohansen, Silje
dc.contributor.authorVegarud, Gerd Elisabeth
dc.contributor.authorBorge, Grethe Iren Andersen
dc.date.accessioned2018-10-15T09:26:03Z
dc.date.available2018-10-15T09:26:03Z
dc.date.created2014-08-04T13:57:42Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationFood & Function. 2014, 5 (9), 2331-2337.nb_NO
dc.identifier.issn2042-6496
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2567971
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleEffect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestionnb_NO
dc.title.alternativeEffect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestionnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionsubmittedVersion
dc.source.pagenumber2331-2337nb_NO
dc.source.volume5nb_NO
dc.source.journalFood & Functionnb_NO
dc.source.issue9nb_NO
dc.identifier.doi10.1039/c4fo00438h
dc.identifier.cristin1145186
dc.relation.projectEgen institusjon: 201303nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 224892nb_NO
dc.relation.projectEgen institusjon: 4106nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 202379nb_NO
dc.relation.projectNofima AS: 201304nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 225285nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpreprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal