Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKjesbu, Erland
dc.contributor.authorGundersen, Lill-Ann
dc.contributor.authorJervell, Anne Moxnes
dc.date.accessioned2018-09-21T12:56:55Z
dc.date.available2018-09-21T12:56:55Z
dc.date.created2018-05-31T14:30:38Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.isbn82-7077-547-9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2563949
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.relation.ispartofseriesNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.);
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectNettverk
dc.subjectMatkultur
dc.subjectFood culture
dc.subjectRegion
dc.titleRegional Matkultur Akershus og Østfold – en SWOTanalysenb_NO
dc.title.alternativeRegional Matkultur Akershus og Østfold – en SWOTanalysenb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.subject.nsiVDP::Landbruksfag: 910
dc.subject.nsiVDP::Agricultural sciences: 910
dc.source.pagenumber54nb_NO
dc.source.issue31nb_NO
dc.identifier.cristin1588119
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: E037nb_NO
cristin.unitcode192,11,0,0
cristin.unitnameHandelshøgskolen
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal