Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorAndreassen, Åshild Kristine
dc.contributor.authorElvevoll, Edel Oddny
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorHjeltnes, Brit Kristine
dc.contributor.authorHofshagen, Merete
dc.contributor.authorIversen, Per Ole
dc.contributor.authorKällqvist, Torsten
dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorRafoss, Trond
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorWasteson, Yngvild
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.date.accessioned2018-06-28T09:30:03Z
dc.date.available2018-06-28T09:30:03Z
dc.date.created2018-03-22T11:56:14Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-82-8259-129-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2503539
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)nb_NO
dc.relation.ispartofVKM report
dc.relation.ispartofseriesVKM report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/tryggmatogkosmetikkfriskedyrogplanterforutsetterforskningkartleggingogovervakning.4.2994e95b15cc54507161df0f.html
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleTrygg mat og kosmetikk, friske dyr og planter forutsetter forskning, kartlegging og overvåkning. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber6nb_NO
dc.source.issue2014:20nb_NO
dc.identifier.cristin1574967
cristin.unitcode192,16,2,0
cristin.unitcode192,16,1,0
cristin.unitnameInstitutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi
cristin.unitnameInstitutt for basalfag og akvamedisin
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal