Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorDybing, Erik
dc.contributor.authorFarstad, Wenche Kristin
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorHusøy, Trine
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorKapperud, Georg
dc.contributor.authorKruse, Hilde
dc.contributor.authorLie, Øyvind
dc.contributor.authorLundebye, Anne-Katrine
dc.contributor.authorLøvik, Martinus
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorNaterstad, Kristine
dc.contributor.authorNes, Ingolf
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.contributor.authorSanner, Tore
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorSundheim, Leif
dc.date.accessioned2018-06-26T07:59:50Z
dc.date.available2018-06-26T07:59:50Z
dc.date.created2018-02-15T10:57:43Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2502931
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safetynb_NO
dc.relation.ispartofVKM report
dc.relation.ispartofseriesVKM report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/risikovurderingavingredienserienergidrikker.4.645b840415d03a2fe8f12aa7.html
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleRisikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer.nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber9nb_NO
dc.source.issue2005:04nb_NO
dc.identifier.cristin1565462
cristin.unitcode192,16,1,0
cristin.unitcode192,16,3,0
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameInstitutt for basalfag og akvamedisin
cristin.unitnameInstitutt for produksjonsdyrmedisin
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal