Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorWathne, Alexander Martin
dc.contributor.authorDevle, Hanne Marie
dc.contributor.authorNæss-Andresen, Carl Fredrik
dc.contributor.authorEkeberg, Dag
dc.date.accessioned2018-05-07T08:54:32Z
dc.date.available2018-05-07T08:54:32Z
dc.date.created2018-02-28T11:11:33Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationJournal of Lipids. 2018, 2018 .nb_NO
dc.identifier.issn2090-3030
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2497288
dc.language.isoengnb_NO
dc.relation.urihttps://www.hindawi.com/journals/jl/2018/3679247/
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleIdentification and Quantification of Fatty Acids in T. viridissima, C. biguttulus, and C. brunneus by GC-MSnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber8nb_NO
dc.source.volume2018nb_NO
dc.source.journalJournal of Lipidsnb_NO
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.1155/2018/3679247
dc.identifier.cristin1569365
cristin.unitcode192,16,2,0
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameInstitutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal