dc.contributor.advisor | Egelandsdal, Bjørg | |
dc.contributor.advisor | Amdam, Gro V. | |
dc.contributor.advisor | Oostindjer, Marije | |
dc.contributor.author | Wang, Qing | |
dc.date.accessioned | 2018-05-03T12:28:20Z | |
dc.date.available | 2018-05-03T12:28:20Z | |
dc.date.issued | 2018-05-03 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-575-1358-0 | |
dc.identifier.issn | 1894-6402 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2497000 | |
dc.description.abstract | Enhancing health communication with adolescents and young adults for health promotion, including a healthier diet, is essential. Nutrition labeling, applications (apps), and school environment are three channels for health communication. Using nutrition labels for making healthy food choices, using health apps for healthy eating and physical activity, and health communication at schools were investigated by four studies. | nb_NO |
dc.description.abstract | Å styrke kommunikasjon om helse mot ungdom og unge voksne om et helsefremmende levesett, herunder et sunnere kosthold, er viktig. Ernærings etiketter, applikasjoner (apper), og skolemiljø er tre kanaler der man kan jobbe med helsekommunikasjon. Bruk av ernæringsetiketter for et sunt mat valg, helse apper for å spise sunnere og trene mer, og helsekommunikasjon på skoler, ble undersøkt i fire studier. | nb_NO |
dc.language.iso | eng | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | |
dc.relation.ispartofseries | PhD Thesis;2016:30 | |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/ | * |
dc.title | Health communication with adolescents and young adults to promote healthy eating | nb_NO |
dc.title.alternative | Helse formidling rettet mot ungdom og unge voksne for å fremme et sunt kosthold | nb_NO |
dc.type | Doctoral thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 1 b. (flere pag.) | nb_NO |