Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Influence of brine concentration and ripening temperature on quality of sharri cheese
Mestani, Mergim
;
Ramadani, Xhavit
;
Gjergji, Tahire Maloku
;
Dizdarevic, Tarik
;
Mehmeti, Ibrahim
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
IntJourofDairySci2017.pdf (653.2Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2496804
Utgivelsesdato
2017
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
International Journal of Dairy Science. 2017, 12 (5), 310-317.
10.3923/ijds.2017.310.317
Tidsskrift
International Journal of Dairy Science
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk