Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorOcepek, Marko
dc.contributor.authorAndersen-Ranberg, Ina
dc.contributor.authorEdwards, SA
dc.contributor.authorAndersen, Inger Lise
dc.date.accessioned2018-04-05T12:09:36Z
dc.date.available2018-04-05T12:09:36Z
dc.date.created2017-01-24T11:56:15Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationJournal of Animal Science. 2016, 94 (2), 780-788.nb_NO
dc.identifier.issn0021-8812
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2492855
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleUdder characteristics of importance for teat use in purebred and crossbred pigsnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.source.pagenumber780-788nb_NO
dc.source.volume94nb_NO
dc.source.journalJournal of Animal Sciencenb_NO
dc.source.issue2nb_NO
dc.identifier.doi10.2527/jas.2015-9420
dc.identifier.cristin1436374
cristin.unitcode192,3,2,0
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal