Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKoesling, Matthias
dc.contributor.authorHolten, Jon Magne
dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-03-06T11:52:59Z
dc.date.available2018-03-06T11:52:59Z
dc.date.created2018-01-23T16:22:09Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00201-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488875
dc.description.abstractNesten en femdel av verdens befolkning er konstant underernærte. De viktigste begrensningene for matsikkerhet skyldes sosiale, politiske og økonomiske forhold. Økologisk landbruk kan øke matsikkerheten i utviklingsland gjennom større og mer stabile avlinger, reduserte kostnader og økte inntekter på grunn av økt jordfruktbarhet og større biologisk mangfold.
dc.language.isonob
dc.publisherBioforsk
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA
dc.titleØkologisk landbruk og matvaresikkerhet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber2
dc.source.volume2
dc.source.issue14
dc.identifier.cristin1550232
cristin.unitcode192,14,0,0
cristin.unitnameMiljøvitenskap og naturforvaltning
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel