Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKoesling, Matthias
dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-03-06T10:24:22Z
dc.date.available2018-03-06T10:24:22Z
dc.date.created2018-01-23T16:28:29Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00197-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488836
dc.description.abstractØnsker en å unngå faren for rester av stråforkortere og kjemisk-syntetiske sprøytemidler i korn, brød og andre kornprodukt er bruk av økologiske produkter den beste garantien siden slike midler ikke brukes i økologisk drift. Dessuten synes mange at økologisk brød smaker bedre.
dc.language.isonob
dc.publisherBioforsk
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA
dc.titleØkologisk korn
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber2
dc.source.volume2
dc.source.issue10
dc.identifier.cristin1550241
cristin.unitcode192,14,0,0
cristin.unitnameMiljøvitenskap og naturforvaltning
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel