Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorEregno, Fasil
dc.contributor.authorEshetu_Mogens, Melesse
dc.contributor.authorHeistad, Arve
dc.date.accessioned2018-02-12T15:08:20Z
dc.date.available2018-02-12T15:08:20Z
dc.date.created2017-06-27T07:51:32Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationWater. 2017, 9 (7), .nb_NO
dc.identifier.issn2073-4441
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2484209
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleTreated greywater reuse for hydroponic lettuce production in a green wall system: Quantitative health risk assessmentnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber20nb_NO
dc.source.volume9nb_NO
dc.source.journalWaternb_NO
dc.source.issue7nb_NO
dc.identifier.doi10.3390/w9070454
dc.identifier.cristin1479021
cristin.unitcode192,15,0,0
cristin.unitnameRealfag og teknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal