Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorPerisic, Nebojsa
dc.contributor.authorAfseth, Nils Kristian
dc.contributor.authorOfstad, Ragni
dc.contributor.authorKohler, Achim
dc.date.accessioned2018-02-12T09:34:25Z
dc.date.available2018-02-12T09:34:25Z
dc.date.created2011-12-16T12:50:28Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationJournal of Agricultural and Food Chemistry. 2011, 59 (18), 10052-10061.nb_NO
dc.identifier.issn0021-8561
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2483966
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleMonitoring Protein Structural Changes and Hydration in Bovine Meat Tissue Due to Salt Substitutes by Fourier Transform Infrared (FTIR) Microspectroscopynb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber10052-10061nb_NO
dc.source.volume59nb_NO
dc.source.journalJournal of Agricultural and Food Chemistrynb_NO
dc.source.issue18nb_NO
dc.identifier.doi10.1021/jf201578b
dc.identifier.cristin869292
dc.relation.projectEgen institusjon: 3583nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 185063nb_NO
cristin.unitcode192,14,0,0
cristin.unitcode192,15,0,0
cristin.unitnameMiljøvitenskap og naturforvaltning
cristin.unitnameRealfag og teknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal