Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNabubuya, Agnes
dc.contributor.authorNamutebi, Agnes
dc.contributor.authorByaruhanga, Yusuf B
dc.contributor.authorSchüller, Reidar Barfod
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorWicklund, Trude
dc.date.accessioned2018-02-06T14:33:24Z
dc.date.available2018-02-06T14:33:24Z
dc.date.created2017-10-04T13:21:42Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationFood Science & Nutrition. 2017, 1-7.nb_NO
dc.identifier.issn2048-7177
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2483007
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleViscoelastic properties of sweet potato complementary porridges as influenced by endogenous amylasesnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber1-7nb_NO
dc.source.journalFood Science & Nutritionnb_NO
dc.identifier.doi10.1002/fsn3.492
dc.identifier.cristin1502228
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal