Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2018-01-12T13:46:56Z
dc.date.available2018-01-12T13:46:56Z
dc.date.created2017-12-11T10:14:49Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2477283
dc.language.isonob
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/vurderingavtilsetningavvitaminerogmineralertil14drikkeroguliketypermelk.4.d44969415d027c43cf1e450.html
dc.titleVurdering av tilsetning av vitaminer og mineraler til 14 drikker og ulike typer melk. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber11
dc.source.issue2006:11
dc.identifier.cristin1525478
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel