• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway

Bøe, Knut Egil; Bernhoft, Aksel; Hansen, Inger; Hoel, Kristian; Moe, Randi Oppermann; Seehus, Siri Christine; Svihus, Birger; Whist, Anne C; Østerås, Olav; Andreassen, Åshild Kristine; Arukwe, Augustine; Braastad, Bjarne Olai; Erikson, Ulf Gøran; Haugen, Margaretha; Hemre, Gro Ingunn; Hjeltnes, Brit Kristine; Krogdahl, Åshild; Källqvist, Torsten; Lassen, Jørgen Fredrik; Mortensen, Stein Håkon; Næss, Bjørn; Olsen, Rolf-Erik; Rimstad, Espen; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Torrissen, Ole; Alexander, Jan
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
B%C3%B8e_Com_2017.pdf (1.634Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2474297
Utgivelsesdato
2014
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publications from CRIStin (not NVI categories) [765]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4778]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit