Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRobertson, Lucy Jane
dc.date.accessioned2018-01-03T10:10:18Z
dc.date.available2018-01-03T10:10:18Z
dc.date.created2017-12-21T14:04:18Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn1831-4732
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2474292
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleHazard analysis approaches for certain small retail establishments in view of the application of their food safety management systemsnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.volume15nb_NO
dc.source.journalEFSA Journalnb_NO
dc.source.issue3nb_NO
dc.identifier.doi10.2903/j.efsa.2017.4697
dc.identifier.cristin1531058
cristin.unitcode192,16,2,0
cristin.unitnameInstitutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal