Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A risk assessment of shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in the Norwegian meat chain with emphasis on dry-cured sausages
Rimstad, Espen
;
Håvarstein, Leiv Sigve
;
Kapperud, Georg
;
Lassen, Jørgen Fredrik
;
Lunestad, Bjørn Tore
;
Nesbakken, Truls
;
Robertson, Lucy Jane
;
Skjerve, Eystein
;
Wasteson, Yngvild
Research report
Published version
Åpne
Rimstad_2007_A+r.pdf (1.428Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2474127
Utgivelsesdato
2007
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publications from CRIStin (not NVI categories)
[795]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5897]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk