Blar i Historiske publikasjoner på tittel
Viser treff 1014-1033 av 1081
-
Trefysiologi og trepleie
(Student paper, others, 1986) -
Trevirkets fysiske egenskaper
(Professional article, 1965) -
Trevirkets kjemiske oppbygging og egenskaper
(Professional article, 1968-01) -
Trevirkets kjemiske oppbygging og egenskaper
(Professional article, 1982) -
Trevirkets kvalitet
(Book, 1971-02) -
Trevirkets kvalitet
(Professional article, 1971) -
Trevirkets kvalitet I
(Book, 1971-02) -
Trevirkets kvalitet II
(Book, 1971-02) -
Tunevannets nedbørfelt : undersøkelse av fosfor i jord 2001
(Research report, 2002-07-29) -
Tungmetallopptak i planter ved bruk av kloakkslam
(Research report, 1985) -
Ugrasutvikling med omlegging til økologisk landbruk på Frydenhaugjordet / NLH - Del 1 : figurer
(Professional article, 1995)Den foreliggende trykksak er en oppsummering av de tre første årene (1992-94) i prosjektet "Ugrasutvikling ved omlegging til økologisk landbruk", og et arbeidsdokument for den videre framdrift, både for medarbeidere i ... -
Ugrasutvikling med omlegging til økologisk landbruk på Frydenhaugjordet / NLH - Del 2 : tabeller
(Professional article, 1995) -
Undersøkelser av årsakssammenhengen til skader på agurkplanter dyrket på barkkompost levert av norsk hydro for sesongen 1977.
(Professional article, 1977)På bakgrunn av de skader som er oppstått i agurkkulturene på barkkompost fra Norsk Hydro i år, fikk Institutt for grønnsakdyrking den 28. mars i år i oppdrag fra Norsk Hydro å vurdere årsakene til skadene. -
Uptake, translocation, and interactions of zinc and manganese in crop plants
(Professional article, 1981-12-14)Zinc deficiency is the most widespread micronutrient disorder and it is becoming insreasingly important in crop production. In the tropics, it occurs in India, Pakistan, Philippines, and Colombia under lowland rice ... -
Uterusprolaps
(Research report, 1973) -
Utvalgte emner fra elektrokjemien
(Lecture, 1959) -
Utviklingstendensar i sortimentet av slangeagurk Cucumis Sativus L.
(Professional article, 1974)I denne oversikta skal vi ta for oss ein del av dei eigenskapane som verker inn på avling og kvalitet, eigenskapar i det nåverande sortimentet og ei mogleg utvikling framover.