Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorØgaard, Anne Falk
dc.contributor.authorEbbesvik, Martha
dc.date.accessioned2017-12-20T08:24:14Z
dc.date.available2017-12-20T08:24:14Z
dc.date.created2017-10-13T22:56:36Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-82-17-00657-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2473136
dc.description.abstractReduksjon i tap av næringsstoffer til miljøet er et viktig mål for økologisk landbruk. Et mål om kretsløp tilpasset lokale forhold med minst mulig import av gjødsel og fôr gjør det sannsynlig at overskuddet av næringsstoffer er mindre i et økologisk driftssystem sammenlignet med et konvensjonelt. Økologisk landbruk er en definert produksjonsmetode som det er fastsatt detaljerte krav til.
dc.language.isonob
dc.publisherBioforsk
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk Rapport
dc.subjectØkologisk landbruk
dc.subjectOrganic farming
dc.subjectNitrogen
dc.subjectSamfunnsøkonomiske analyser
dc.subjectSocio-economic analyses
dc.subjectFosfor
dc.subjectPhosphorus
dc.titleKonsekvensanalyse av omlegging til økologisk matproduksjon i Rogaland
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.subject.nsiVDP::Andre landbruksfag: 919
dc.subject.nsiVDP::Other agricultural sciences: 919
dc.source.pagenumber41
dc.source.volume5
dc.source.issue79
dc.identifier.cristin1504575
dc.relation.projectBioforsk: 2010170
cristin.unitcode192,50,0,0
cristin.unitnameSentraladministrasjonen
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel