Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorDierkes, Jutta
dc.contributor.authorFrølich, Wenche
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorIversen, Per Ole
dc.contributor.authorLyche, Jan Ludvig
dc.contributor.authorMansoor, Mohammad Azam
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorSkålhegg, Bjørn Steen
dc.date.accessioned2017-12-18T13:10:12Z
dc.date.available2017-12-18T13:10:12Z
dc.date.created2017-11-01T15:35:19Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-82-8259-103-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2472523
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.titleVurdering av særnorske forhold for produkter som er godkjent som ny mat i EU. Uttalelse fra faggruppen for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber11
dc.source.issue2013:45
dc.identifier.cristin1509963
cristin.unitcode192,16,2,0
cristin.unitnameInstitutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel