Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorArukwe, Augustine
dc.contributor.authorBernhoft, Aksel
dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorLassen, Jørgen Fr
dc.contributor.authorNerland, Audun Helge
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorSundheim, Leif
dc.contributor.authorSverdrup, Line E
dc.contributor.authorSverdrup, Line Emilie
dc.contributor.authorTorrissen, Ole
dc.contributor.authorØsterås, Olav
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.date.accessioned2017-12-15T09:58:12Z
dc.date.available2017-12-15T09:58:12Z
dc.date.created2017-11-10T11:02:53Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-82-8259-091-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2472064
dc.language.isomis
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.2994e95b15cc545071615907/1501678887369/885bf8aaf2.pdf
dc.titleForskningsbehov og kunnskapshull påpekt av VKM 2013
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber21
dc.source.issue2013:24
dc.identifier.cristin1512877
cristin.unitcode192,16,2,0
cristin.unitcode192,16,1,0
cristin.unitcode192,0,0,0
cristin.unitcode192,16,3,0
cristin.unitnameInstitutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi
cristin.unitnameInstitutt for basalfag og akvamedisin
cristin.unitnameNorges miljø- og biovitenskapelige universitet
cristin.unitnameInstitutt for produksjonsdyrmedisin
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel