Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorQu, Zhi
dc.contributor.authorWang, Jingguo
dc.contributor.authorAlmøy, Trygve
dc.contributor.authorBakken, Lars
dc.date.accessioned2017-12-12T10:07:49Z
dc.date.available2017-12-12T10:07:49Z
dc.date.created2013-12-18T22:59:44Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationGlobal Change Biology. 2014, 20 (5), 1685-1698.nb_NO
dc.identifier.issn1354-1013
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2470622
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleExcessive use of nitrogen in Chinese agriculture results in high N2O/(N2O+N2) product ratio of denitrification, primarily due to acidification of the soilsnb_NO
dc.title.alternativeExcessive use of nitrogen in Chinese agriculture results in high N2O/(N2O+N2) product ratio of denitrification, primarily due to acidification of the soilsnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber1685-1698nb_NO
dc.source.volume20nb_NO
dc.source.journalGlobal Change Biologynb_NO
dc.source.issue5nb_NO
dc.identifier.doi10.1111/gcb.12461
dc.identifier.cristin1078919
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 193691nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 190243nb_NO
cristin.unitcode192,14,0,0
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameMiljøvitenskap og naturforvaltning
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal