Show simple item record

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.contributor.editorAndersen, Lene Frost
dc.date.accessioned2017-12-11T14:43:57Z
dc.date.available2017-12-11T14:43:57Z
dc.date.created2017-12-06T11:51:59Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2470448
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f121f3/1501003638760/689d422dbd.pdf
dc.titleIngredienser som kan gi allergiske reaksjoner og overfølsomhetsreaksjoner, og som ikke inngår i merkeforskriftens vedlegg IV. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber2
dc.source.issue2007:17
dc.identifier.cristin1523465
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record