• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • View Item
  •   Home
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ingredienser som kan gi allergiske reaksjoner og overfølsomhetsreaksjoner, og som ikke inngår i merkeforskriftens vedlegg IV. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Haugen, Margaretha; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik
Research report
Published version
Thumbnail
View/Open
Haugen_2007_Ing.pdf (77.20Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2470448
Date
2007
Metadata
Show full item record
Collections
  • Publications from CRIStin (not NVI categories) [773]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [5510]
Publisher
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Series
VKM Report

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit