Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-11T14:42:49Z
dc.date.available2017-12-11T14:42:49Z
dc.date.created2017-12-06T11:56:42Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2470447
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.2994e95b15cc5450716d64a2/1500308902651/53b5568337.pdf
dc.titleVurdering av nytt bruksområde for E425, konjacglucomannan. Uttalelse fra Fagruppen for ernærling, dietiske produkter, ny mat og allergi
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber2
dc.source.issue2006:45
dc.identifier.cristin1523471
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel