Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBeckham, G.T.
dc.contributor.authorStåhlberg, Jerry
dc.contributor.authorKnott, Brandon C
dc.contributor.authorHimmel, Michael E.
dc.contributor.authorCrowley, Micahel F.
dc.contributor.authorSandgren, Mats
dc.contributor.authorSørlie, Morten
dc.contributor.authorPayne, Christina M.
dc.date.accessioned2017-10-30T07:51:20Z
dc.date.available2017-10-30T07:51:20Z
dc.date.created2014-11-28T21:20:29Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationCurrent Opinion in Biotechnology. 2014, 27 96-106.nb_NO
dc.identifier.issn0958-1669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2462680
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleTowards a molecular-level theory of carbohydrate processivity in glycoside hydrolasesnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber96-106nb_NO
dc.source.volume27nb_NO
dc.source.journalCurrent Opinion in Biotechnologynb_NO
dc.identifier.doi10.1016/j.copbio.2013.12.002
dc.identifier.cristin1178621
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 209335/F20nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal