Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKuusk, Silja
dc.contributor.authorSørlie, Morten
dc.contributor.authorVäljamäe, Priit
dc.date.accessioned2017-10-27T07:09:53Z
dc.date.available2017-10-27T07:09:53Z
dc.date.created2015-07-10T13:03:59Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationJournal of Biological Chemistry. 2015, 290 (18), 11678-11691.nb_NO
dc.identifier.issn0021-9258
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2462483
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleThe predominant molecular state of bound enzyme determines the strength and type of product inhibition in the hydrolysis of recalcitrant polysaccharides by processive enzymesnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber11678-11691nb_NO
dc.source.volume290nb_NO
dc.source.journalJournal of Biological Chemistrynb_NO
dc.source.issue18nb_NO
dc.identifier.doi10.1074/jbc.M114.635631
dc.identifier.cristin1253396
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 209335nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: EMP171nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal