Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The influence of fat globule membrane material on the microstructure of low-fat Cheddar cheese
Romeih, Ehab Ali
;
Moe, Kim Marius
;
Skeie, Siv Borghild
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Åpne
Romeih+et+al++IDJ+2013.pdf (1.158Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2462468
Utgivelsesdato
2012
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
International Dairy Journal. 2012, 26 (1), 66-72.
10.1016/j.idairyj.2012.03.008
Tidsskrift
International Dairy Journal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk