Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorQureshi, Tahir Mahmood
dc.contributor.authorVegarud, Gerd Elisabeth
dc.contributor.authorAbrahamsen, Roger K.
dc.contributor.authorSkeie, Siv Borghild
dc.date.accessioned2017-10-24T11:12:57Z
dc.date.available2017-10-24T11:12:57Z
dc.date.created2012-09-05T15:22:57Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationDairy Science and Technology. 2012, 92 (6), 613-625.nb_NO
dc.identifier.issn1958-5586
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2461764
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleCharacterization of the Norwegian autochthonous cheese Gamalost and its angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory activity during ripeningnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber613-625nb_NO
dc.source.volume92nb_NO
dc.source.journalDairy Science and Technologynb_NO
dc.source.issue6nb_NO
dc.identifier.doi10.1007/s13594-012-0078-1
dc.identifier.cristin942514
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 185041nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal