Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorTullberg, Cecilia
dc.contributor.authorLarsson, Karin
dc.contributor.authorCarlsson, Nils-Gunnar
dc.contributor.authorComi, Irene
dc.contributor.authorScheers, Nathalie
dc.contributor.authorVegarud, Gerd Elisabeth
dc.contributor.authorUndeland, Ingrid
dc.date.accessioned2017-10-03T09:20:39Z
dc.date.available2017-10-03T09:20:39Z
dc.date.created2017-01-23T12:45:34Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationFood & Function. 2016, 7 (3), 1401-1412.nb_NO
dc.identifier.issn2042-6496
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2457990
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleFormation of reactive aldehydes (MDA, HHE, HNE) during the digestion of cod liver oil: Comparison of human and porcine in vitro digestion modelsnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.source.pagenumber1401-1412nb_NO
dc.source.volume7nb_NO
dc.source.journalFood and Functionnb_NO
dc.source.issue3nb_NO
dc.identifier.doi10.1039/c5fo01332a
dc.identifier.cristin1435358
cristin.unitcode192,3,3,0
cristin.unitnameInstitutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal