Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHu, Haibin
dc.contributor.authorChikwati, Elvis Mashingaidze
dc.contributor.authorKortner, Trond M.
dc.contributor.authorGajardo, Karina
dc.contributor.authorTinsley, John
dc.date.accessioned2017-09-25T14:15:11Z
dc.date.available2017-09-25T14:15:11Z
dc.date.created2016-12-20T15:47:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn1932-6203
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2456616
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleIntestinal Fluid Permeability in Atlantic Salmon (Salmo salar L.) Is Affected by Dietary Protein Sourcenb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.source.volume11nb_NO
dc.source.journalPLoS ONEnb_NO
dc.source.issue12nb_NO
dc.identifier.doi10.1371/journal.pone.0167515
dc.identifier.cristin1415842
cristin.unitcode192,3,1,0
cristin.unitnameInstitutt for basalfag og akvamedisin
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal