Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMosberian-Tanha, Peyman
dc.contributor.authorReveco, Felipe E.
dc.contributor.authorLandsverk, Thor
dc.contributor.authorWittrup_Agger, Jane
dc.contributor.authorØverland, Margareth
dc.contributor.authorRoem, Andries J.
dc.contributor.authorSchrama, Johan W.
dc.contributor.authorMydland, Liv Torunn
dc.date.accessioned2017-09-19T12:55:12Z
dc.date.available2017-09-19T12:55:12Z
dc.date.created2016-06-09T13:47:44Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationJournal of Nutritional Science. 2016, 5 .nb_NO
dc.identifier.issn2048-6790
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2455529
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleBacterial translocation and in vivo assessment of intestinal barrier permeability in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)with and without soyabean meal-induced inflammationnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.source.pagenumber10nb_NO
dc.source.volume5nb_NO
dc.source.journalJournal of Nutritional Sciencenb_NO
dc.identifier.doi10.1017/jns.2016.7
dc.identifier.cristin1360542
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 237841nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 239003nb_NO
cristin.unitcode192,3,2,0
cristin.unitcode192,3,3,0
cristin.unitcode192,3,1,0
cristin.unitnameInstitutt for basalfag og akvamedisin
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.unitnameInstitutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal