• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i Master's theses (IPV) på forfatter 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Biosciences (BioVit)
  • Master's theses (IPV)
  • Blar i Master's theses (IPV) på forfatter
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Biosciences (BioVit)
  • Master's theses (IPV)
  • Blar i Master's theses (IPV) på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Master's theses (IPV) på forfatter "Rein, Magnus"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-1 av 1

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • The perceived taste of lactic acid fermentation in protein hydrolysates : a screening of the sensory properties of lactic acid bacteria (LAB) implemented in hydrolysate products produced with co-products from the food industry (poultry-, fish- and dairy) 

      Rein, Magnus (Master thesis, 2018)
      The use of enzymatic protein hydrolysis is today common practise within the food industry to extract additional high quality nutritional components, however the method is rather limitedly used towards products for later ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit