Browsing Faculty of Biosciences (BioVit) by Subject "chickens"
Now showing items 1-2 of 2
-
Rapsolje og linolje tilsatt i kyllingfôr ga forbedret kyllingkjøtt. Inntak av dette kjøttet endret ikke nivå av triglyserid, kolesterol, c-reaktivt protein i blodlipider eller blodtrykk hos menneske.
(Master thesis, 2012-06-21)Fettsyresammensetningen av kyllingkjøtt påvirkes av fettsyresammensetningen i fôret. Det er funnet av Haug et al. (2007) at kylling som fôres med oljer som inneholder n-3 fettsyren α-linolensyre (ALA, 18:3n-3) får kyllingkjøtt ... -
The effect of phytase supplementation on broiler and interaction between phytase and intermittent feeding and structural components
(Master thesis, 2014-02-19)An experiment was conducted to investigate the effect of exogenous phytase supplementation and the interaction between phytase and feeding regime and between phytase and component structures on the performance, bone ash ...