• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Brage NMBU på forfatter "Kjuus, Johanne"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-8 av 8

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Kartlegging av markedssituasjonen for reinkjøtt 

      Steine, Gro; Nordskog, Kjersti; Kjuus, Johanne (Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.), Research report, 2010)
      Reindriftsnæringen i Norge er den viktigste bæreren av samisk kultur og identitet, og har stor betydning for det samiske samfunnet både økonomisk, sysselsettingsmessig, sosialt og kulturelt. Det produseres et relativt lite ...
    • Kostnader ved å ha sau på innmarksbeite 

      Kjuus, Johanne; Hegrenes, Agnar; Holien, Svein Olav (NILF-Report;, Research report, 2003)
    • Marginer i egg- og kjøttsektoren – utvikling i priser fra bonde til butikk 

      Bergset, Nils Øyvind; Svennerud, Mads; Pettersen, Ivar; Kjuus, Johanne (Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.);, Research report, 2008)
      Denne rapporten er utarbeidet for å belyse utviklingen i bruttomarginer i kjøtt- og fjørfesektoren. Utgangspunktet for undersøkelsen er en rapport fra 2001 som viste at fra vinteren 1998/1999 til vinteren 2000/2001 ble ...
    • Matkjeden – en analyse av produksjonsverdi, omsetning og kostnadsstrukturer i verdikjeden for mat 

      Kjesbu, Erland; Kjuus, Johanne; Forsell, Leif (Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.);, Research report, 2003)
    • Matprogram med næringsverdi. Evaluering av bedriftsrettede prosjekter i Verdiskapingsprogrammet for matproduksjon og Nettverksprogrammet 

      Kjuus, Johanne; Utgård, Jakob; Pettersen, Ivar; Svennerud, Mads; Eriksen, Lars Øystein (NILF-Report, Research report, 2009)
      Verdiskapingsprogrammet for mat ble igangsatt for å øke verdiskapingen basert på norske matressurser. Etter hvert har programmet fått hele leveringskjeden fra jord til butikk som virkeområde, men siktemålet er stadig å ...
    • Prisforskjeller i nordiske frukt- og grøntmarkeder 

      Kjuus, Johanne; Svennerud, Mads (NILF-Report;, Research report, 2004)
    • Spill om næring: Strategier for omstilling i matindustrien 

      Pettersen, Ivar; Kjuus, Johanne (NILF-Report;, Research report, 2008)
      Norsk matsektor blir i økende grad internasjonalisert. Sektoren har stor og voksende marin mateksport, økende import, en stor del konkurranseutsatt foredlingsindustri og stadig strammere internasjonale forpliktelser rundt ...
    • Virkemidler i rovviltforvaltningen – drøfting av erstatningsordninger og virkemidler for tapsreduksjon 

      Hegrenes, Agnar; Kjuus, Johanne (Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.);, Research report, 2003)

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit