• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
Browsing by Author 
  •   Home
  • Browsing by Author
  •   Home
  • Browsing by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing Brage NMBU by Author "Julshamn, Kåre"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-20 of 37

  • title
  • issue date
  • submit date
  • author
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Comments from the Norwegian Scientific Committee for Food Safety, Panel on Nutrition, dietetic products, Novel Food and Allergy (Panel 7) on the setting of maximum limits for vitamins and minerals in foods 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2007)
    • Comments on proposed maximum levels for dioxin-like PCBs in Food. Panel on Contaminants Norwegian Scientific Committee for Food Safety 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Eriksen, Gunnar Sundstøl (VKM report;, Research report, 2004)
    • Forespørsel om vurdering av 4 ny mat produkter 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2007)
    • Impact on health when sugar is replaced with intense sweeteners in soft drinks, ‘saft’ and nectar. Opinion of Vitenskapskomiteen for mattrygghet Norwegian Scientific Commitee for Food Safety 

      Andersen, Lene Frost; Husøy, Trine; Kolset, Svein Olav; Jakobsen, Henrik; Alexander, Jan; Binderup, Mona-Lise; Dahl, Knut Helkås; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Haugen, Margaretha; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith Ann; Næss, Bjørn; Dybing, Erik; Farstad, Wenche Kristin; Lundebye, Anne-Katrine; Kapperud, Georg; Kruse, Hilde; Lie, Øyvind; Nes, Ingolf; Skåre, Janneche Utne; Sundheim, Leif; Krogdahl, Åshild (VKM Report, Research report, 2007)
    • Ingredienser som kan gi allergiske reaksjoner og overfølsomhetsreaksjoner, og som ikke inngår i merkeforskriftens vedlegg IV. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet 

      Haugen, Margaretha; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2007)
    • Isomaltulose – vurderinger fra Advisory Committee for Novel Foods and Processes og Federal Institute for Risk Assessment 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik; Mangschou, Bente (VKM Report, Research report, 2006)
    • Kommentar til risikovurdering av forurensede sedimenter. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2005)
    • Model for assessing applications concerning food fortification. Opinion of the Scientific Panel for Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergies in the Norwegian Scientific Committee for Food Safety 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006)
    • Response from The Norwegian Scientific Committee for Food Safety, Panel of nutrition, dietetic products, novel food and allergy, on the Discussion Paper on setting of maximum and minimum amounts for vitamins and minerals in foodstuffs. 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006)
    • Risikovurdering av azaspiracidtoksiner i krabbe og vurdering av påviste funn. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2007)
    • Risikovurdering av bly og kadmium i skjell. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2006)
    • Risikovurdering av kvikksølv i torskefilet. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2006)
    • Risikovurdering av organiske tinnforbindelser i sjømat 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2007)
    • Risikovurdering av PBDE 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2005)
    • Risikovurdering av ”energidrikker” med koffein, taurin, glukuronolakton, inositol og vitaminer. 

      Krogdahl, Åshild; Alexander, Jan; Andersen, Lene Frost; Dybing, Erik; Farstad, Wenche Kristin; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Husøy, Trine; Julshamn, Kåre; Kapperud, Georg; Kruse, Hilde; Lie, Øyvind; Lundebye, Anne-Katrine; Løvik, Martinus; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Naterstad, Kristine; Nes, Ingolf; Næss, Bjørn; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif (VKM report;, Research report, 2005)
    • Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy 

      Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Eggesbø, Merete Åse; Olafsdottir, Edda Jonina; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik; Løvik, Martinus (VKM Report, Research report, 2005)
    • Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet 

      Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005)
    • Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat 

      Skåre, Janneche Utne; Aune, Tore; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Husøy, Trine; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan (VKM Report, Research report, 2007)
    • Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet 

      Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006)
    • Vurdering av dioksiner og dioksinliknende PCB i kveite. Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden 

      Skåre, Janneche Utne; Alexander, Jan; Aune, Tore; Berntssen, Marc; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent (VKM Report, Research report, 2005)

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit
       

       

      Browse

      ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

      My Account

      Login

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit