• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Brage NMBU på forfatter "Holtekjølen, Ann Katrin"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-2 av 2

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Changes in relative molecular weight distribution of soluble barley beta-glucan during passage through the small intestine of pigs 

      Holtekjølen, Ann Katrin; Vhile, Stine Gregersen; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Uhlen, Anne Kjersti; Åssveen, Mauritz; Kjos, Nils Petter (Journal article; Peer reviewed, 2014)
    • Vegetable emulsions and Norwegian-grown pulses as ingredients in plant-based food products : effects on quality characteristics of falafel 

      Nersten, Solveig (Master thesis, 2021)
      In the last few years, plant-based food products have increased in popularity both in Europe generally and Norway specifically. At the same time, the Norwegian Directorate of Health recommends a mainly plant-based diet ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit