Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Microbiological food safety of seaweeds
Løvdal, Trond
;
Lunestad, Bjørn Tore
;
Myrmel, Mette
;
Rosnes, Jan Thomas
;
Skipnes, Dagbjørn
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
foods-10-02719.pdf (700.5Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2832754
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4859]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5785]
Originalversjon
Foods. 2021, 10 (11), .
10.3390/foods10112719
Tidsskrift
Foods
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk