Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Protein enrichment of wheat bread with the marine green microalgae Tetraselmis chuii – Impact on dough rheology and bread quality
Waqas, Muhammad
;
Ballance, Simon
;
Uhlen, Anne Kjersti
;
Kousoulaki, Aikaterina
;
Haugen, John-Erik
;
Rieder, Anne
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
1-s2.0-S0023643821002681-main.pdf (3.327Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2755650
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4859]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5785]
Originalversjon
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. 2021, 143 1-9.
10.1016/j.lwt.2021.111115
Tidsskrift
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk