dc.contributor.author | Steinsholt, Kjell | |
dc.date.accessioned | 2019-03-26T13:22:17Z | |
dc.date.available | 2019-03-26T13:22:17Z | |
dc.date.issued | 1969 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2591826 | |
dc.description | Årstall ukjent, men siste tillegg er fra 1969. Inneholder en forelesningsserie om iskrem fra 1961, og foredragene: Faktorer som har innvirkning på iskremens kvalitet : foredrag på Diplom-is Kurs' (1968), og Iskremens svulming og virkningen av iskremblandingens sammensetning og råvareanvendelse : disposisjon for foredrag ved Diplom-is kurs (1969). | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Iskrem : forelesninger ved Kjell Steinsholt 1961 med seinere tillegg | nb_NO |
dc.type | Book | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 126 | nb_NO |