Forelesninger over ystingsteknikk
dc.date.accessioned | 2019-03-19T11:38:45Z | |
dc.date.available | 2019-03-19T11:38:45Z | |
dc.date.issued | 1945 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2590602 | |
dc.description | Fra Meieriøkonomisk institutt. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Forelesninger over ystingsteknikk | nb_NO |
dc.type | Professional article | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 46 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.