Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Improvement of the quality of low-fat cheese using a two step strategy
Skeie, Siv Borghild
;
Alseth, Gerd Marit
;
Østlie, Hilde Marit
;
Abrahamsen, Roger K.
;
Johansen, Anne-Grethe
;
Øyaas, Jorun
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Åpne
Skeie+et+al+2013+IDJ.pdf (1.000Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2461539
Utgivelsesdato
2013
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4859]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5785]
Originalversjon
International Dairy Journal. 2013, 33 153-162.
10.1016/j.idairyj.2013.04.003
Tidsskrift
International Dairy Journal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk